Úniková hra na doma TAJNÝ AGENT

Příběh této hry se odehrává v postapokalyptickém Československu, ve kterém před několika dny propukl záludný virus. Rychle se šíří a hlavními příznaky jsou paranoia a nesmyslné blábolení. Pokud brzy nenajdeme lék, celý svět se vrátí zpět do doby kamenné. Ještě nám ale svitla naděje, podařilo se nám získat informaci, že v jednom z našich bunkrů se ukrývá vědec, kterému se podařilo objevit vakcínu! Bohužel to ale není tak jednoduché.

Proto jsme povolali právě Váš tým, jako ten nejlepší z nejlepších, abyste vakcínu získali a zachránili nás. Nezbývá ale už moc času, až vyprší jedna hodina, zjistíte, jestli se Vám misi podařilo úspěšně splnit nebo ne. Osud nás všech teď bude viset ve Vašich rukách!

Hru Tajný agent pro 1 až 4 hráčů si můžete kdykoli zahrát z pohodlí Vašeho domova, hlavní co potřebujete je zakoupená karta Tajného agenta. Dále potřebujete připojení na internet, Váš počítač/tablet/telefon se zvukem a telefon pro zaslání SMS. Hru zasíláme do 5 pracovních dní od objednávky. Cena za hru je 699CZK.

Cestujte s námi časem

Originální logické úkoly, hádanky a šifry. Odleťte s námi do světa her a zábavy. Otestujte své schopnosti a zapomeňte na chvíli na všechny problémy. Během naší hry si budete připadat jako v jiném světě.

Jedinečná hra

Až 1 hodina plné zábavy, adrenalinu a dobrodružství pro týmy 1 až 4 hráčů. Nenechte se zmást záludnými nástrahami a využijte svůj 6.smysl a intuici.

Pravidla a náročnost

Jednoduchá pravidla. Hra je lehce až středně náročná, vhodná pro hráče od 9 do 99 let. Spolupráce a správná organizace týmu je základ úspěchu.

Platba a doručení

Po zakoupení, Vám Kartu Tajného agenta zašleme Českou poštou do 2 pracovních dní na Vámi zadanou adresu v objednávce.